Aidoista luonnonkivistä tehdyt Voimakorut

Rakkaudentähden Kristalli-Shamaani Anu on kokenut ja luotettava kivillä parantaja. Anulla on ainutlaatuinen yhteys parantavien kristallien deevojen kanssa. Rakkaudentähden aidot puolijalokivistä, kristalleista ja luonnonkivistä valmistetut Voimakorut tai rukousnauhat ovat korkeavärähteisiä parantavia työvälineitä Sinulle, kuka arvostat käsin tehtyä Valorukouksen tilassa henkilökohtaiseksi Voimavälineeksi rakennettua vahvaa rukousnauhaa.

Kaikki Rakkaudentähden Voimakorut tai rukousnauhat tehdään käsityönä seremoniallisella tavalla rukouksen tilassa Sinulle henkilökohtaisesti kuunnellen Korkeamman Itsesi, omien oppaittesi ja enkeleittesi energiaa. Tutustu valikoimaamme Rakkaudentähden verkkokaupassa.

Voimakorun valmistaminen alkaa maagisen riipuksen valinnasta. Riipuksena voi olla risti, energiasymboli tai aito luonnon kristalli. Tämän jälkeen Anu valitsee Sinulle neljää erinlaista parantavaa kivilajia, joista syntyy Voimakoruun aivan yksilöllinen Valo. Kaikki parantavat kivet ja kristallit energisoidaan ja puhdistetaan rukousnauhan valmistuksen yhteydessä ja ne saavat vielä lopussa silauksen voimallista vaurausvettä ylleen.

Voimakorun sidonta symboloi katkeamatonta Valorukouksen piiriä.

Vahvoista luonnon puolijalokivistä tehty Rukousnauha on henkilökohtainen parantamisen väline. Kun käytät sitä meditaatioissa, parannustilaisuuksissta tai kaukohoidoissa, aktivoituu siihen voimakas energiahoito! Kivillä on kyky yhdistyä korkeisiin Valon maailmoihin, mistä ne transformoivat juuri Sinulle sopivia energioita ja tallettavat ne itseensä. Rukousnauha muuttuu käytön myötä joka kerta entistä vahvemmaksi henkilökohtaiseksi Voimavälineeksi. Kun saat uuden nauhan postista, tunnustele sen voimaa sydämessäsi.

Miten valitaan itselle parhaiten sopiva Voimakoru tai Rukousnauha?

Suosittelemme tutustumaan voimassa olevaan valikoimaan ja kuuntelemaan sydämen ääntä. Mitkä parantavat kivet resonoivat sinulle eniten? Voit myös kysyä Anulta lisää neuvoa lähettämällä viestiä numeroon 0458760480. Autamme Sinua mielellään löytämään itsellesi sopivimman vahvan maagisen työkalun.

Tags:

Aloita ILMAINEN kokeilujakso!

Tutustu toimintaamme seuraavassa Zoomin tilaisuudessa.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ!