Ikuisen olemassaolomme ja tietoisuutemme takana on elävä Henki, joka voidaan intuitiivisesti nähdä säihkyvänä Voimaverkkona, mikä muodostaa kaiken olemassa olevan kaikilla taajuuksilla ja kaikissa ulottuvuuksissa. Sinä olet osa tätä elävää Voimaverkkoa.

Voimaverkko värähtelee ja reagoi jatkuvasti kaikkiin siinä tapahtuviin muutoksiin. Pieninkin liikahdus verkossa vaikuttaa kaikkialle ja ilmentyy fyysisessä maailmassa materialisoituen elämäämme ja muokaten kohtaloamme ja todellisuuttamme. Voimaverkko toimii universaalien lainalaisuuksien ja karman lakien mukaisesti. Se sisältää kaiken tiedon Elämästä ja Ykseydestä itsestään. Kun työstämme magiaa, on tärkeää ymmärtää näitä lainalaisuuksia.

Magia on sitä, että havahdut tunnistamaan Ikuisen Itsesi ja yhteytesi kaiken takana vaikuttavaan Voimaverkkoon. Se on Voimaverkossa olevan tietoisuuden eli energian tuntemista. Se on oman henkilökohtaisen Voimasi ohjaamista. Se on sitä, että erinlaisilla menetelmillä vedämme puoleemme toivottua energiaa. Voimme myös vapauttaa energiaa takaisin osaksi Universumin virtauksia. Voimme suunnata energian kulkua tietoisella tahdollamme. Voimme muuntaa ja muokata energioita muuntamalla ja muokkaamalla itseämme, tekojamme, ajatuksiamme.

Voimaverkko kommunkoi kanssamme koko olemassaolomme kautta. Magia on tietoista tanssia osana Universaalia kokonaisuutta. Magia sinänsä Voimana on neutraalia. Se on kuin mikä tahansa luonnonvoima, dualismin ulkopuolella. Mikä tekee magiasta ihmiskokemukselle hyvää taikka pahaa, riippuu omista valinnoistamme, moraalikäsityksistämme ja henkilökohtaisesta etiikastamme ja arvoistamme.

Kun tahdot oppia lisää, liity mukaan Heimoon!

Tags:

Aloita ILMAINEN kokeilujakso!

Tutustu toimintaamme seuraavassa Zoomin tilaisuudessa.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ!