Moni kysyy henkisellä polulla itseltään, onko minulla henkiopasta? Tiedätkö Sinä, miksi on tärkeää tietää, kuka on henkioppaasi? Henkiopas voi edistää henkistä avautumista huomattavasti. Henkioppaalla on hallussaan taito avata entisten elämien viisautta sinulle sopivalla ja turvallisella tavalla. Kerron Sinulle tässä tekstissä, miten saat yhteyden henkioppaaseen.

  1. Pyydä. Useimmat ihmiset unohtavat, että henkimaailma tarvii meiltä luvan lähestyäkseen meitä. Et ole ehkä koskaan pyytänyt henkioppaalta viestiä tai yhteydenottoa. Silti monella meistä on valtava tukijoukko sovittuna jo ennen tähän elämään inkarnoitumista ja he odottavat Sinulta lupaa lähestyä. Henkioppaalla voi olla asiaa Sinulle. Ajattele, että Sinulla on oma henkiopas ja puhu hänelle. Puhu, vaikka et vielä tuntisi henkiopastasi. Myös Sinä voit olla se, kuka rakentaa suhdetta ensimmäiseksi.
  2. Pyydä sellaisena kuin olet. Useimmilla meistä on tunne, etteivät sanat tavoita henkimaailmaa. Saan paljon kysymyksiä, miten henkioppaille puhutaan oikein. Totuus on, että henkimaailma ymmärtää sydämen puhetta ja sinun sydämesi osaa jo sen taidon. Sanat tulevat mielestä. Sydämen puhe voi olla myös tekoja. Ei kannata odottaa aikaa, että olisit kylliksi vahva, viisas, valaistunut ja taitava, vaan pyynnöt kannattaa lähettää jo tänään. Sellaisena kuin sinä olet nyt. Henkimaailmalle voi puhua tavallisten sanojen ja tekojen kautta. Henkioppaan tehtävä on auttaa Sinua kasvamaan. Hän siis näkee sinut ja hyväksyy sinut sellaisena, kuin olet.
  3. Pyydä valon voimalla. Henkioppaan kutsumista varten valmistettu valotyöryhmä tai meditaatio voi auttaa. Ryhmässä avautuminen on helpompaa. Rakkaudentähden Heimo-Akatemia on turvallinen ja lämmin yhteisö, missä opit kutsumaan omaa henkiopasta. Voit myös varata minulta henkilökohtaisen Valmennuksen tai yhden kerran Shamanistisen vastaanoton. Lähes joka kolmas asiakas kertoo, että vastaanottoni tilaamisen jälkeen asiat ovat lähteneet vauhdittumaan myös itsestään sillä tulkinnan shamanistisen avun tilaaminen on vahva viesti henkioppaillesi, että Sinua saa lähestyä.
  4. Valmistaudu ottamaan henkioppaan viesti vastaan. Laita yöpöydälle paperia ja kynä ja kirjoita aamulla ensimmäisenä näkemäsi unet ylös. Varaa muistiinpanovälineet myös meditaation jälkeen. Mitä enemmän valmistaudut, sen syvällisemmän henkimaailman viestin voit saada. Usko ja luota, että viesti oppaaltasi on tulossa. Jos sinulla on vaikeuksia luottaa omaan kykyysi kuulla henkioppaan viesti, varaa itsellesi tulkinta auttajalta, kenen näkijyyten voit luottaa. Voit myös pyytää apuani, kun tahdot oppia tulkitsemaan oikein henkioppaalta tulleet viestit.
  5. Kiitä saamastasi avusta. Henkimaailman ja maailmankaikkeuden vahvistava voima on kiitollisuus. Mitä enemmän osoitat kiitollisuutta kaikista pienimiäkin merkkejä ja viestejä kohtaan, se on kuin kääntäisi radiosta volumet suuremmalle. Tarkkaile siis pienimpikäkin viestejä ja kiitä niistä sydämesi pohjasta koko henkimaailma.
  6. Älä epäile! Epäilyksen energia tukkii kanavaa. Heitä turhat negatiiviset uskomukset pois. Uskalla luottaa merkkeihin ainakin sen verran, että kiität niistä, kun ne ilmaantuvat. Sinun ei tarvitse uskoa sokeasti, mutta ota pienetkin henkioppaan antamat metkit vakavaan harkintaan ja tutki, toteutuvatko ne elämässäsi.
  7. Luota! Luota siihen, että sinunkin kysymykseesi vastataan. Olet henkisyydestä kiinnostunut, joten aivan varmasti sinut on kutsuttu henkimaailmasta kuulemaan syvempää valon kieltä. On vain kysymys siitä, että vastaanottimesi virittyy oikein. Kun tahdot menestyä, Anun kanssa voi olla hyvä aloittaa yhteys oman henkioppaasi kanssa.
  8. Rakkaudentähden lähetyksissä opit lisäksi Anun antaman esimerkin kautta, miten henkiopasta kutsutaan, kuinka henkioppaille puhutaan ja miten henkimaailman kanssa työskennellään. Mukaan pääsee oman varallisuuden mukaisella maksulla. Suositushinta on 199 euroa. Jos on hetkellisesti tiukkaa, voi maksaa esimerkiksi -50% kannatusjäsenmaksun. Vähemmänkin saa antaa. Muut ovat maksaneet 1,1 eurosta 1000 euroon.

KIITOS KIITOS KIITOS!

Opi lisää kanssamme!

Tags:

Aloita ILMAINEN kokeilujakso!

Tutustu toimintaamme seuraavassa Zoomin tilaisuudessa.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ!