Nämä ovat Shamanistisen ryhmämme Valon kulmakivet:

🤍 Keskiviikkona veloituksetonta kaukohoitoa

Ilmainen avoin parannusryhmä kaikille, ketkä tahtovat ottaa kaukohoitoa vastaan. Voit myös osallistua tekemään parannusta yhdessä muiden valotyöryhmäläisten kanssa. Keskiviikon kaukohoito ei sisällä  zoomissa tapahtuvaa lähetystä. Siihen osallistutaan omassa kotona omassa tahdissa aina keskiviikkona klo 21-24 välisenä aikana. Ilmoittaudu kaukohoitoon tästä.

🤍 Maailmanpalvelu – Lähetämme valorukouksia maailmalle 60 minuutin lähetys Zoomissa + Tallenne YouTubessa

Sielusi on tullut ihmiskuntaan tiettyä tarkoitusta varten. Tehtäväsi on auttaa koko maailmaa yhteisessä ylösnousemuksen prosessissa. Maailmanpalveluryhmässä voit tulla tekemään sitä työtä kanssamme. Välitämme parantavia energioita, työskentelemme puhtaimpien korkeimpien Valon auttajien kanssa henkimaailmassa, avaudumme syvälle Kristus-Sofian impulssille sydämessämme ja rukoilemme Valorukousta koko ihmiskunnan ja maailman. Tässä ryhmässä rukoilemme myös kaikkien niiden valotyöryhmämme jäsenten puolesta, kenellä on äärimmäisen vaikeaa omassa elämässään. Maailmanpalveluryhmä kuuluu 12 Kristallin Akatemian vuosijäsenmaksuun. Siihen voi myös ilmoittautua vapaan ilmoittautumisen kautta.

🤍  Täydenkuun Luoja-Äidin manifestointi 60 minuutin lähetys Zoomissa + Tallenne YouTubessa

Sinä olet oman universumisi korkein Luoja-Olento. Vastuullasi on käyttää tietoisesti omia luomisen eli manifestoimisen voimia. Tätä työtä kutsutaan myös ilmentämiseksi. Opiskelemme manifestoimisen pyhiä lainalaisuuksia tässä ryhmässä Vaurauden mestareiden ja jumalallisten olentojen johtatuksella. Tuemme toistemme ilmentämisen työtä. Ryhmässä tekeminen vahvistaa voimallisesti omaa luomisen voimaasi. Teemme yhdessä voimallista manifestoimisen työtä. Tämä ryhmä kuuluu Heimon jäsenelle automaattisesti.

🤍 Shamanistinen Valotyökoulutus 60 minuutin lähetys Zoomissa + Tallenne YouTubessa

Kun tunnet kutsua syvään parantavaan työskentelyyn tai tahdot tehostaa omaa henkistä avautumista, olet tervetullut oppimaan Shamanistisen Valotyöntekijän valon askelmia. Nämä askelmat johtavat Sinut kohti omaa sielun ydintä, kotiuniversumin energioita. Shamanistisessa Valotyökoulutuksessa astelet pyhällä muinaisten ihmiskunnan juurirotujen korkeimpien parantajien viitoittamalla tiellä. Tämä ryhmä kuuluu Heimon jäsenelle automaattisesti.

🤍 Kristus – Sofian Ykseysliekki – Sydäntietoisuuskoulutus KOULUTUSPÄIVÄT

Tämä on uusi esoteerinen ja Syvällinen sydämen tietoisuuden koulutus.Opiskelemme Uuden Maailman Valon taajuuksia. Vastaanotamme Korkeimpien Puhtaimpien Valohenkien opetuksen, neuvot ja tuen. Pääsemme lähemmäksi omaa Pyhää alkuperäämme. Teemme ohjauksen mukaisesti 4 tunnin koulutuspäiviä, kun henkimaailma kutsuu.

🤍Valotyö Elämäntehtävänä – Pyhällä Sielun polkululla – Opiskele Valkoista Sielun Magiaa

Tarjoilemme Zoomin lähetyksissä ja PDF paketeissa syvällistä maagista tietoa ja esoteerista ymmärrystä, jotka auttavat Sinua tuomaan Valosi pyhän arjen tasolle. Henkinen avautuminen saa todistetusti vahvan ja turvallisen sykäyksen, kun liityt mukaan. Paljasta viimeinkin kaikki omat henkiset vahvuudet. Tässä ryhmässä pääset tekemään ohjatusti ja suojatusti valotyötä.

🤍 Opettele tekemään maagisia voimavälineitä ja rituaaleja

Lähetämme YouTubeen Voimapäivää edeltävänä päivänä videon, jossa teemme yhdessä Voimapäivän aikana maagisia välineitä, eliksiirejä, voimapusseja jne. Joinakin voimapäivinä hävitämme vanhoja taikatarvikkeita, kirjoitamme manifestointilistoja tai viimeistelemme maagista työtämme. Kerron näistä enemmän voimapäivän lähestyessä Heimo-Akatemian uutiskirjeissä.

🤍  Rakkauden Tähtiryhmä ryhmäparannusta Sinulle 90 minuutin lähetys Zoomissa + Tallenne YouTubessa

Tervetuloa valoa ja rakkautta värähtelevään ryhmäparannukseen. Nyt on Sinun aikasi asettua hoitopöydälle ja antautua ottamaan vastaan puhdasta Valoa. Valotyöntekijän polulla tärkein tehtävämme on sallia parannusta ja valoa itsellemme. Tässä ryhmässä voit antautua edistämään omaa henkistä avautumista ja sielun ominaisuuksien kirkastumista. Voit ottaa vastaan sieluntehtävään liittyvää johdatusta. Sukellat syville parantumisen taajuuksille. Vapaaehtoinen maksu oman tilanteen mukaisesti.  Muusta koulutuksesta poiketen Tähtiryhmään ilmoittaudutaan aina erillisestä kutsusta.

Tags:

Aloita ILMAINEN kokeilujakso!

Tutustu toimintaamme seuraavassa Zoomin tilaisuudessa.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ!