Tältä sivulta saat ajankohtaista tietoa tilauksista ja niiden toimittamisesta.

Katso tiedot, mitä tuotteita olen toimittamassa juuri nyt.

Kun työ on valmistunut kokonaan, siitä tulee tälle sivulle merkintä.

Vältä lähettämästä puhelimeen, facebookiin tai sähköpostiin kyselyjä – se hidastaa Anun työtä.

Kyselyn voi lähettää, jos näet tällä sivulla vahvistuksen, että kaikki kyseiset palvelut ja tuotteet on lähetetty ja Sinulle ei ole tullut tilausta kotiin.

29.3.2024 tilanne:

Kosminen Äiti – Voimakoruja valmistetaan parhaillaan. Rukousnauhojen postittaminen alkaa Huhtikuun ensimmäisellä ja toisella viikolla.

Metsälahjakorteista on toimitettu 80%. Maksuja tarkistetaan Huhtikuun ensimmäisellä viikolla ja tämän jälkeen lähetetään sellaiset kortit postiin, mihin on maksu tullut ja kenelle ei ole vielä toimitettu.

Kirje Kotiuniversumista – tulkinnat ovat viivästyneet talven aikana olleen tapaturman ja useiden sairastumisten vuoksi. Tällä hetkellä kirjoitan tulkintoja päivittäin. Ennuste, että maksetut tulkinnat valmistuvat Huhtikuun loppuun mennessä.

🤍 Valmistuneet tilaukset:

Timanttisäde kurssin lahjat eli Herkimer Timantit on laitettu kaikki postiin 2 viikkoa sitten. Timanttisäde kurssista on lähetetty kaikki linkit sisältävä kurssipaketti sähköpostiin.

Henkilökohtaisia puheluja toimitetaan sovittuina ajankohtina. Anu soittaa Sinulle. Uusille puheluille jonotusaika on noin 2-3 viikkoa.

Anun ja Kapun Timanttisädehoidot on lähetetty. Hoitoon kuului lyhyt palaute tekstiviestillä sekä yhden Akanpakka kortin nosto ja lyhyt tulkinta. Kiitos osallistuneille!

HOX! 🤍Jos et ole saanut omaa tilausta odotuksesta huolimatta ja tässä listassa on ilmoitus, että tilaukset ovat valmistuneet, ota sitten vasta yhteyttä numeroon 0458760480.

Huom! Ajanvaraustyön takia en pysty vastaamaan puheluihin.

Tags:

Aloita ILMAINEN kokeilujakso!

Tutustu toimintaamme seuraavassa Zoomin tilaisuudessa.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ!