Parantava henkimaailman kanava Anu esittäytyy

Rakkaudentähden perustaja Anu Jaana-Elina Vellamo Heinineva on Heimon toiminnan sielu ja kaikkien opetusmateriaalien kanava. Hän on luvannut auttaa kaikkia valotyöntekijöitä matkallaan.

  • Kristallishamaani
  • Valkoinen noita
  • Meedio ja rajan yli auttaja
  • Parantajakanava
  • Henkimaailman opetuksen välittäjä
  • Muusikko, lauluntekijä, kuvataiteilija, käsityöläinen

Anun kautta vaikuttavat Juurilinjat, Esivanhemmat, Luonnonhenget ja Universaalit voimat

Anu on syntyjään Kemiläinen kolmen lapsen äiti. Hän opiskeli ammatikseen lähihoitajan ja myöhemmin sairaanhoitajan tutkinnot. Lisäksi hän on käynyt Toimitusjohtajakoulun. Siihen se maallisen ammatin opiskeleminen onkin sitten jäänyt.

Anu ehti olla sairaanhoitajan työssä vain muutamia vuosia ennen sairastumistaan, jonka jälkeen henkimaailma alkoikin lähestyä ja Rakkaudentähti sai alkunsa vuonna 2005. Henkimaailman puolelta koulutus on tullut suurilta osin Anun omien oppaiden välityksellä. Henkisen kutsumustyön alkupuolella Anu on opiskellut Asger Lorentsenin Henkisen Terapian sekä suomalaisten opettajien kanssa Reikimasterin ja Sekhem masterin tutkinnot . Lisäksi on ollut monia pieniä kursseja mm. Atlantisreiki koulutus, hierojakoulutus sekä shiatsuhieronnan kurssi.

Yhteys Amazonin alkuperäisiin heimoihin

Shamanistisella polulla merkittävinä opettajina Anulla ovat olleet Keski-Eurooppalaiset vanhat parantajat ja meediot, joiden luona hän on vieraillut useita kertoja vuodesta 2011 asti. Samoilla matkoilla Anun polut kohtasivat Amazonin alkuperäisten heimojen parantajien sekä vanhan Brasilialaisen shamanistisen tradition opettajien kanssa. Vuonna 2012 Anu aloitti vihkimyksen shamanistisen tradition harjoittamiseen. Rakkaudentähti on saanut näistä opetuksista paljon sävyjä toimintaansa. Anun maailmankuva on synkretistinen Uuden Ajan henkinen tietoisuus.

Luontoyhteys Anulla löytyi jo pienenä vauvana merimiesisän sekä myöhemmin metsämiesisäpuolen kanssa kulkiessa. Käävät ja parantavat kasvit kutsuivat lapsena. Yhteys kasvien parantaviin voimiin lähti avautumaan vanhojen parantajien sekä Guatemalalaisen Mayaintiaaniheimon kaakaoshamaanin johdatuksella. Myöhemmin kasvilääkinnän opettajana on ollut tunnettu Brasilialainen kasvitieteilijä, historioitsija ja tutkija Vera Froes. Vera käy myös Suomessa opettamassa Rakkaudentähteläisiä.

Anulla on omien opettajien antamat valtuudet seremoinioiden vetämiseen sekä Guatemalasta kaakaoshamaanin auditoinnista valtuutuksen kaakaoseremonioiden pitämiseen. Anu painottaa aina kaikessa toiminnassaan, että Sinun tulisi kuunnella omaa sisäistä ääntäsi. Ota siis Anun toiminnasta ja auttamistyöstä vastaan se, mikä resonoi sydämesi kanssa.

Anu tekee yhteistyötä Veran ja tämän tyttären Veraluzin kanssa. Heidän kauttaan on saatu yhteys alkuperäisheimojen parantajiin ja erityisesti naisiin, kenen kanssa ollaan aloiteltu Rakkaudentähdessä Sademetsäprojektia. Sen tarkoituksena on tukea alkuperäisheimojen kykyä asua omilla alueillaan sademetsässä ja säästää sademetsää luonnonsuojelualueeksi. Anu tukee kuukausittaisella lahjoituksella Veran ja Veraluzin työtä Brasiliassa.

Anun vahvuus on yhteydessä henkimaailmaan.

Hän on ollut selväaistinen unien näkijä jo lapsena. Ennustamisen hän aloitti kädestäennustamisena ja korteilla 9 vuotiaana. Vainajat ja meedion ominaisuudet löytyivät 12 vuotiaana. Varsinaisen kanavointityön Anu aloitti 2005-2006 vuosien aikana.

Alisen matkat, puhdistukset, suojaamiset, maadoittamiset, valoon saattamiset, kuolevan rinnalla kulkemiset, maaginen työskentely ja erinlaisten voimavälineiden valmistus ja käyttö ovat niinikään shamanistisella polulla tulleet Anullekin vastaan. Kivet ja kasvit ovat hänelle tärkeitä ja sielua lähellä. Näistä syntyi vuonna 2016 luonnonkivistä tehdyt voimakorut ja rukousnauhat.

Anulla on vahva parantavan energian kanava.

Hän on kanavoinut oppailtaan Rakkaudentähden alkuaikoina EnkeliKristalli energiat sekä EnkeliKristalleihin kuuluvat Timanttisäteet ja Diplomiparantajan koulutuksen. Näitä energioita on käytetty Rakkaudentähden kouluttamien hoitajien toimesta jo vuodesta 2006 saakka. Kesällä 2022 henkimaailma toi Rakkaudentähteen Akanpakan, josta voit nostaa aina itsellesi ilmaisen voimakortin. Akanpakassa vierailevat monet henkiolennot, ketkä pyysivät Anulta päästä kuvina ja kanavoituna tekstinä tuomaan viestejä ja parannusta ihmisille.

Rakastettu opettaja

Rakkaudentähden toiminta sai alkunsa Keskiviikon kaukohoidoista, joita Anu alkoi kutsua koolle syksyllä 2005. Pian mukaan tulivat EnkeliKristalli -energiat. Ihmiset alkoivat esittää kysymyksiä erinlaisista henkimaailman työskentelyyn ja avautumiseen liittyvistä asioista. Anun oppaat olivat tietysti paikalla opettamassa.

Anun koulutuksista on sanottu useaan otteeseen, että ne sisältävät tietoa, jollaista ei ole saatavilla missään muualla. Ihmiset ovat kokeneet hänen kanavoinneista voimakasta buustia henkiselle avautumiselle.

Heimolainen nimimerkillä Aamu: ” Sydänlämpöinen kiitos työstä jota teet ja energiasta jota jaat. Koskettaa niin monesti ihan herkistymiseen asti viestisi ja sanomasi. Koen kanavasi hyvin puhtaana. Niin kiitollinen että saan kokea kohottavia energioita ja viestiesi välityksellä muistaa jotain sanojakin tärkeämpää. Niin paljon Kaikkea Hyvää Sinulle Anu. Kiitos. Kiitos. Kiitos.”

Tags:

Aloita ILMAINEN kokeilujakso!

Tutustu toimintaamme seuraavassa Zoomin tilaisuudessa.

LUE LISÄÄ TÄSTÄ!